22 Temmuz 2010

Başlat -> Programlar -> Donatılar -> Eğlence -> Galatasaray

"dostluk maçı" kisvesi altında yapılan maçta 7 sarı kart, 1 kırmızı kart, sahaya atılan meşaleler, hakemin maç anında soyunma odasına girmesi gibi çeşitli mevzulara sahne oldu.. Meşale dumanları altında yeşil zemini görmek için debelenmek kadar güzel birşey var mı acaba.. Uzak köşede bir top var ama kimin ayağında, ne oluyor, çözemedik.. Hayalgücümüzü kullanarak şöyle bir tespit yaptık; "hacı orada kesin Ortega Ergün'ü maymun ediyordur!"..

Taktiksel anlamda Aykut'un ciddiye aldığı ve bana göre başarılı olduğu bir karşılaşmaydı.. Hazırlık maçı olmasına rağmen oyuncu değişikliklerinden bile durumu ciddiye aldığını çıkartabiliriz.. Oyuna sonradan giren 3 kişi var; Deivid, Gökay ve Semih..

Ve Fenerbahçenin 10 kişi kalmasına rağmen oyun disiplininden kopmaması, Aykut'un takımı diri tutabilmesi çok olumlu gelişmelerdi..

Sonuç olarak ufak bir istatistiki bilgi;
Galatasaray'ın bize karşı övünebileceği tek istatistik olan hazırlık maçlarında tam 30 senedir yenemiyor olmamız.. Şimdi bu -çoğunun haberinin bile olmadığı- istatistik ise ellerinde patladı..

İşin cafcaflı bölümü, sonuç olarak 10 kişi iken öne geçtik ve gol yemedik..

Sonuç olarak;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder