7 Temmuz 2010

Hayko Mesut Cepkin Özil

Toplanırdık ya hani önceden Fenerbahçe'si olmayan fakat mühim bir maç öncesi, herhangi bir yerde, bira kapaklarını çakmakla açan arkadaşların acaip forsu filan olurdu, topluca seyredilirdi o mühim dediğimiz maç, böyle not alınası acaip keyifli yorumlar ardı ardına gelirdi, mühim maçın, mühim pozisyonlarını filan seyredemez olurduk.. Artık o civcivli sohbetler, maç esnasında, benim gibi gece vakti işten gelen arkadaşların 'internet' üzerinden, sohbetinden ve yorumlarından geri kalmak istemediğin vatandaşlarla aktif yazışma esnasında oluyor işte.. Yoksa yine toplanıp seyredilebilir bir maç tabi, -ki yapıyoruzda zaten-.. İş ki eskiye özlem olsun.. Yoksa Street Fighter'da ki Blanka'nın Tedaş'ta memur olduğunu düşünmek bile istemem..

O bahsettiğim yorumlarına yakın durulması gerekenlerden birisi kardeşim anti'dir ve yorumunu buraya nakşetmek boynumun borcudur.. Zira ayarı vermiş, güzel olmuş..

Almanya 'bizim' futbolcumuzla net pozisyon bulmuşmuş..
Kim bu 'bizim' futbolcumuz?
Türkiye liglerinde kaç kere oynamış, U16, U21 takımlarında hiç oynamış mı?
Türk bir hoca mı yetiştirmiş?
Türkiyede mi doğmuş?
Sarı mersedes filminde rol almış mı?

'Bizim' futbolcumuzmuş.. Okkalı bir küfür çekilir buna cevap olaraktan, gece yarısı Kadıköy rıhtımda yürüyenler bu küfrün yankılarını duyarlar ayık gecelerde..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder