15 Kasım 2010

Barış Kuyucu; "Ağzımdan Kaçtı"

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezunu ve aynı zamanda şu sıralar CNN Türk Spor Servisi Yöneticiliği yapan Barış Kuyucu'da şu sanal alemde rüştünü ispatladı..

Görevini ve okulunu yazdım, çünkü bu muhteremin tarih bilgisi yok denecek kadar az.. Birileri bu adama tatlısu milliyetçiliği yapmadan önce Senegal ile savaş yapılmadığını veya herhangi bir husumetimizin olmadığını anlatmalı.. Ayrıca tebrik ediyorum Kuyucu Barış'ı, bir iki cümle ile Fenerbahçe Spor Kulübü ve Gaziantepspor'la, ayrıca Issiar Dia ve Niang'la davalık olma kabiliyeti göstermiş ve ilkokul seviyesindeki tarih bilgisi ile komik duruma düşmüştür..

Özür dilerken bile iki kelimeyi bir araya getiremeyen bu adam, yazdığı kelimelerin gafletine düşünce canlı yayında "ağzımdan kaçtı" gibi birşey söyledi.. Ben acıdım bu gencoğlana..

Biz yine yıllardır tekrar eden kelamımızı eksik etmeyelim;

"Hesap sorar, pişman ederlerdi, Fener'e hakaret edenleri.."

1 yorum:

  1. hesap sorar pisman ederlerdi de kalmisiz hocam ayni islam cupinin buyukluk lafinda kaldigimiz gibi.. Evet yonetim'e tepki buyuk de, taraftar bu adama evindeki sicak koltugundan tepki verirken, baskanindan herseyi birakip bu vasifzsizla ugrasmasini beklemek, sonra da baskana hakaret etmek..

    her basarida kendinde hak goren ama her kotu gidiste sutten cikmis ak kasik taraftar..

    YanıtlaSil