21 Aralık 2010

IQ't Nezdinde Hedef Şaşması..

Aziz Yıldırım’a;
Ne işin var başkanım senin çorbacıda? Bayan Voleybol takımın uzak topraklarda, Katar’da kulüp için ter dökerken, Kulüp tarihindeki en anlamlı kupalardan birini getirmişken, ne diye malzeme ediyorsun kendini orada sokak ağzıyla konuşarak ve ‘hiçbir kulüp başkanının katılmadığı’ açılışa giderek? Helal olsun başkanım..

Takımı Islıklayan Güruha;
Hacı iyi mi böyle? Palamut formanı da almışsındır sen, paşalar gibi gitmişsindir maça.. Hatta ağzından “her maça geliyoz lan, top oynayın biraz!” filan gibi cümleler çıkmıştır.. Baktın olmuyor, bastın kalayı, e yanında üç beş kişi de destek verince ortalık gül gülistan oldu değil mi? Takdir ediyorum bireysel örgütlenmenizi ve fakat bu eylemin hiçbir şeye yaramadığını tarihten örnekler verip açıklayarak bünyemi zorlamak istemiyorum.. Lakin devam edin, sizlerle mücadele edenler de çıkar elbet.. Üzerinde çubuklu olanı ıslıklamak.. Harikasınız.. Helal olsun..

Stadı Boş Bırakanlara;
Sen önce maç seç, hafta içi “yorgunum abi, evde izlerim, nasılsa şifresiz” diyerek avut kendini, sonra ekran başında yol saçlarını.. Fakat “sevgi eylem gerektirir” diye pankart yapıldığı zaman, fiyaka olsun diye bütün sitelerde paylaş, “biz yaptık” de, sana da helal olsun be..

Futbolcu Kardeşlerimin Tümüne;
Merhaba, iyisiniz inşallah?
Bizler de iyiyiz, sağolun..

Aykut Kocaman’a;
“tükür yüzüne celladın
fırsatçının, fesatçının, hayının
dayan kitap ile,
dayan iş ile,
tırnak ile, diş ile,
umut ile, sevda ile, düş ile
dayan, rüsva etme beni..

Aykut Kocaman’a Acımasızca Davranan Tüm Kurum, Kuruluş ve Kişilere;
Başka tekere çomak sokmalısın ahbap! Yüreğin yetiyorsa kafaya oyna, tepeye çık..
Bu defa masumlar ödemesin bu işin bedelini mesela, yıllardır zulmedenlerden hesap sorsana! 

Okurlara, Sevenlere, Takip Edenlere;
Taraftarın ‘resmi’ sitesinde bu kadar çok argo kullandığım için affedin beni.. İçki sofrasındaki muhabbete döndü mevzu, lakin sinirimi-agresifliğimi mazur görün.. Resmi bir şey yok bende, kurumsallaşamadım henüz..

Yaşasın annemin ördüğü sarı lacivert atkı..
Kahrolsun futbolu bize endüstriyel biçimde enjekte edenlerin tümü!

Bilimum sevgi saygı / artık bünyemde ne kadar kaldıysa..

1 yorum:

  1. ahhh, ne garip zamanlar değil mi sayın yazar? insaniyet ve futbol birbirine uzak kavramlar olmamalı aslında. ancak, sadece fenerbahçede değil, birçok takımda geçerli olan her maçı kazan yine kazan hep kazan herkesi yen eze eze yen hezeyanı ve hırsından beslenen marketing dünyasına yaklaştıkça, olması gereken noktadan uzaklaştı futbol. ellerimizden kayıp gitti.

    henüz yirmili yaşlarda olanların yorumlarına bakıyorum, sayın kocaman diyor, defolun diyor. kime diyor? aykut'a diyor. acı acı gülemiyorum bile. sadece midem bulanıyor.

    YanıtlaSil