1 Ağustos 2010

Türk Telekom Arena Açılış Maçı


Türk Telekom Arena diyorlar aslında, lakabı bile var stadın; Peşkeştepe, Seyranttepe gibi.. Büyük olay oldu, kaç yıllık proje.. Halen daha inşaat.. Tıpkı şuan Ali Sami Yen stadının, Şişli Belediyesinin haritasında 'inşaat alanı' olarak gözüktüğü gibi..

Kaç günde biter, bilinmez.. En kral mühendis bile kestiremez sanırım ne kadar sürede biteceğini.. İktidarın bile bu kadar yardımına rağmen, peşkeş çekilmiş olmasına rağmen ve onlarca rağmen sayabilmeme rağmen, henüz bitmedi.. Artık şahsi fikrim; ulan bitse şu stad, siz de kurtulsanız, biz de..

Acaba diyorum, stadı Fenerbahçe maçı ile açmaya yürekleri yeter mi Galatasaraylı muhteremlerin?
Bence yeşillik olur, güzel olur..

Zira şöyle bir durum var;
Tam tarih bilmiyorum fakat Şükrü Saraçoğlu stadının eski halinde yapılan ilk gece maçı için Galatasaray'ı tercih etmiş ve 2-0 yenmiştik.. Sonrasında Okul Açık tribünün açılışında da Galatasaray ile karşılaşmış ve bu defa 2-0 kazanmıştık.. Akabinde ve detayında Maraton tribününün açılışı ise Rapaic'in ayağından gelen ve Mondragon'ın kariyeri boyunca ceza sahası dışından yediği ilk gol olan ve 1-0 kazandığımız, 4 kırmızı kartlı biten maç ile olmuştu..

İşin özü;
Türk Telekom Arena'yı, Fenerbahçe maçı ile açmaya ne dersiniz?
Yüreğiniz yetecek mi mercanlar?

2 yorum:

  1. birkerede çekin be kardeşim galatasarayımızı

    YanıtlaSil
  2. fener fener diyosunuz şimdiye kadar ne başarılarınız var bana onu söyleyin çöpten aldığımız adamları bile şuan avrupanın en iyi kulüplerine yolluyoruz sizin transfer politikanız bileyok anca gidip beşiktaşın istediği mehmet topuzu galatasarayın istediği stocu alırsınız o adamların yanyana oynuyabilceklerini bile aklınıza getirmezsiniz çünkü sizin amacınız fair play değil çirkeflik.o futbolcuları alırken haketmedikleri paralarla anlaşıp yediğiniz kazıkları daha saymıyorum

    YanıtlaSil