9 Nisan 2010

Büyük Taraftara Dokunamazsın FenerAlarm!




Fenerbahçe - Kayserispor maçından birkaç gün sonra reklam alanlarında dönen "Büyük Taraftara Dokunamazsın" başlıklı anonslarda zannettim ki, Fenerbahçe Spor Kulübü Yöneticileri taraftarlarına sahip çıkacak..

Zannettim ki; Kayserispor maçında çıkan tatsız olaylarda emniyet tarafından darp edilen ve gereksiz yere gözaltına alınan taraftarlarımız hakkında birşeyler söylenecek.. Fakat işin gerçeği yeni belli oldu.. Bu vurucu slogan, yönetimimizin yeni projesi ile alakalıymış; FenerAlarm..

25 milyon tahmin edilen, sadece renklere aşık olan bir kitle var.. Kimisinin çıkarı var içimizde, kimisi en saf duygularıyla destek veriyor.. Bazısı çok uzaklarda televizyonda bile izlerken Fenerbahçe'sini, çubuklu formasını giyiyor üzerine..

Peki ya, bu saf sevgiden faydalanıp bu kitleye alarm sistemleri, su ve benzeri türevlerdeki ürünler gibi sporla alakasız 'şeyler' satmak kaygısı niye?

Fenerbahçe ile ilgilenecekseniz, sadece Spor Kulübü ile ilgilenin..
Taraftarla ilgilenecekseniz; reklamlara malzeme yapmayın.. Tribünde aşkımız için canımız yanarken, emniyet teşkilatı hakkında tek bir söz bile söylemeyen yönetim FenerAlarm derdindeymiş demek ki..

Herkes günlüğü 1 dolar'a FenerAlarm taktırsın vicdanının orta yerine..

Eğer sızlarsa vicdanınız, FenerAlarm çalışsın ve Nesrin Sipahi'nin sesinden Fenerbahçe Marşı çalsın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder