13 Nisan 2010

"şuut, az farkla taç!"


"Alex'i önlem alacak kadar büyütmeye gerek yok" diyen oyuncu, "Onların işi de zor, çünkü geçen sezonun çifte kupalı takımına karşı mücadele verecekler" ifadesini kullandı..

Yılda 3.5 milyon € alan ve şu ana kadar 2 golü bulunan büyük transfer 'Beşiktaş'ın çocuğu Nihat' söylemiş bu lafları..

Nihat'ın söylediklerinden şu tespiti yapmak güç değil; Beşiktaş Camia'sının ortak literatürü olan 'kendini önemli hissettir' dalgası yönetimden taraftara kadar sıçramış durumda.. Şampiyonluk şanslarının kalmadığını anlayan Denizli "şampiyon'u biz belirleriz" gibi bir cümle sarfediyor, tüm medya onu kâhin ilan ediyor.. Anlaşılamaz birşey bu.. Kimse sorgulamadan, "yahu kardeş, sen bırak rakipleri, ne yaptın bu takıma, geçen sene neydik, şimdi ne olduk" demeden, ulu bilge tadında yaklaşılıyor..

E bu etkileri 'Beşiktaş'ın çocuğu Nihat"ta görmek uzun sürmedi tabiki.. Alex'i geçtim, acaba Beşiktaş'ı nasıl önplana çıkartacak diye okudum haberi, bekliyordum bunu.. Demiş ki zat-ı muhterem; "geçen senenin çift kupa alan takımına karşı mücadele edecekler".. Cümlede yanlışlık yok, doğru.. Fakat başka söyleyecek hiç mi birşeyin yok? Sulukule'ye çevirdiniz güzelim yeşil sahayı..

Önlem almaya gerek görmediğin Alex, Fenerbahçe bünyesi altında Beşiktaş'ı en çok seven oyuncudur.. Ufak bir istatistik bilgisi olsun.. Ayrıca umarım önlem almazsınız, umarım..

(son 10 sene)
8 Gol : Alex
5 Gol : Serhat
3 Gol : Güiza‚ Hooijdonk‚ Tuncay
2 Gol : Semih‚ Preko‚ Moldovan‚ Kezman‚ Deivid

Nihat, Şükrü Saraçoğlu'nda kale arkasındaki alt tribün taraftarları ve foto muhabirleri önlem alıyor senin için.. Ben ne olur ne olmaz diye Yoğurtçu Parkı'nın girişindeki köfteci İsmail Ağbiye de haber verdim, tezgahı stada doğru çevirmesin diye maç anında..

Bizim önlem paketlerimiz bunlar..
Yahu Nihat'ım, senin bu mevzular hakkında konuşabilmen için önce gol sayısında Bursaspor'un kalecisi Ivankov'u geçmen gerek miyor mu be hacı?
Neyse..
Haydi rast gele..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder