1 Mayıs 2010

270 Dakika = 2 Kupa


Gençlerbirliği maçında takımı uyandırmak için söylenen "Fener gol gol gol, şampiyonluk gidiyor" tezahüratının dönüşümü olan "geliyor" versiyonunda yapılan koreografiler, pankartlar, tezahüratların uğurundan mıdır bilirmez, bu akşam oynanan Eskişehirspor maçında yine üç puan aldık fakat asıl önemli olan Selçuk Şahin müthiş oynadı, Alex frikikten gol attı ve Güiza çalım attı, Maraton alt ayağa kalktı..

Bu senenin en iyi Fenerbahçesini izledik gibi.. Fakat "gibisiz" bir cümle var ki, bu senenin en iyi tribününü yaşadık, yaşattık..

İkinci yarı ile birlikte taraftardan ziyade alt tribün 'seyircileri', yıllar sonra Kadıköy'de olduklarının farkına vararak, bulundukları yere yakışanı yaptılar ve "tam kapasite" katkıda bulunuldu.. De'sibel meraklılarına selam olsun..

Ayrıca hepimiz itiraf etmeliyiz ki Grup CK, Unifeb ve Vamos Bien'in içinde önemli ölçüde bir APAÇİ var.. O dans figürleri, koridor geyikleri, komedinin son noktasıydı.. 1 Mayıs yorgunu olan emniyet mensubu vatandaşlar sayesinde koridor boşaltılabildi ancak.. Yoksa "apaçi show" sonuna kadar devam edecekti..

Stadı terketmeden önce günün en güzel anlarından birini yaşadık.. Işıklar sönmeye yeni başlamıştı ve bizler galibiyet sevincini yaşarken birden stad hoparlöründen "Haklıyız Kazanacağız" bestemiz çalmaya başladı.. Herkes birbirine şaşkınlıkla baktı o sıra.. Çözemedik mevzuyu.. Neden çaldılar, kim verdi, nasıl izin verildi vs. gibi sorular sorulmadan, Kara Deryalarda Bir Fenersin atkıları elimizde, yumruklar havada, gözler kapalı "Bir gün girsek biz mezara, gözümüz kalmaz arkada, evladıma miras bu sevda" dedik.. Ve çıktık..

Çıkışımız sürüyor..
Ligin ilk 8 maçında seri galibiyet..
Ligin son 8 maçında seri galibiyet (alabilmemiz için 2 maç kaldı)

Daha da önemlisi 270 dakika sonra 2 kupa gelecek..
Rıfkı'yı yemedik, el mecburiyetinden 'son iki'

Haydi rast gele..

1 yorum:

  1. bir mayıs yorgunu apaçiler olarak hakkettik o kadar eğlenceyi. apaçi olmak lazım bazen.

    YanıtlaSil